Oldal frissítése

Dell Latitude E7470

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude E7470

Az erős Dell Business Notebooks extra támogatást és garanciát kínál. A modellek kiemelkedő biztonságot és nagyobb tartósságot élveznek. A spray-álló magnézium és a billentyűzet soha nem fog csalódni . Köszönhetően kompakt és elegáns kialakításuknak köszönhetően szívesen fogadják az utazásaikat.

Főbb jellemzők

  • A felső kijelző
  • Gyors SSD-lemez
  • Hatékony processzor
  • Flash DDR4 memória
  • Előre telepített rendszer

Erőteljes processzor

A modern Intel processzorok maximális hatékonyságot és nagy teljesítményt nyújtanak . A gyors rendszermagok változó frekvenciájú terhelésekkel foglalkoznak, és a Hyper Threading technológia a többszörös szálas alkalmazások nagy részét veszi fel. A processzor másodpercenként 16 gigabájt DDR4 memóriát tartalmaz, amely nagyobb sebességgel büszkélkedhet, mint az előd. Az Intel HD Graphics Integrated Accelerator gondoskodik a grafikáról.

Legjobb felszerelés

A notebook jól felszerelt kommunikációs interfészekkel. Itt találjuk a legújabb Bluetooth 4.1 vagy Wi-Fi kapcsolatot. A rögzített kapcsolatok közül a HDMI videó audio interfész és az USB 3.0 hármas . Élvezze a dokkoló felület vagy a Display Port jelenlétét. Természetesen számos biztonsági technológia létezik, többek között a Trusted Platform Module vagy a Dell Data Protection. Az ujjlenyomat-olvasó segítségével bejelentkezhet a rendszerbe.

Kód:  ADC474g11NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15