Oldal frissítése

Dell Latitude 7370

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude 7370


Az új Dell Latitude 7370 széria fantasztikusan vékony és pehelykönnyű formatervezésével téged is levesz majd a lábadról. A kijelző magas felbontást és érintővezérlést tesz lehetővé. A modell fokozott biztonsággal és megnövelt ellenállással rendelkezik. Emellett a fröccsenésálló szerkezet és a billentyűzet sem fog csalódást okozni. Kompakt méreteinek és elegáns külsejének köszönhetően a készülék kitűnő társad lesz az utazásaid során.

Főbb jellemzők

  • Vékony és könnyű szerkezet minimális kávával
  • Letisztult kijelző luxus felbontással
  • Modern és nagy teljesítményű Intel processzorok
  • Gyors SSD meghajtók

Prémium notebook, ha útközben is dolgoznod kell

Az Intel processzor fantasztikus számítási teljesítményt, és zökkenőmentes futtatást biztosít a Windows számára. A hűtés teljes mértékben passzív, így nem kell aggódnod a zaj és a porral történő telítődés miatt sem. Az USB-C port kiváló csatlakoztatási lehetőséget kínál a perifériák számára. 

Biztonság mindenek előtt

A Dell Latitude E7370 esetében a gyártó átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és elsőosztályú rosszindulatú programok elleni védelmet vezetett be egyetlen forrásból. A Dell Data Protection és Encryption védelmet nyújt adataid számára az összes végponton, beleértve a külső adathordozókat, az öntitkosító lemezeket és az olyan közösségi felhő alapú tárhelyeket, mint a Dropbox, a Box és a OneDrive. A készülékhez DDP vagy Security Tool biztonsági megoldás is tartozik továbbfejlesztett hitelesítéssel annak érdekében, hogy megakadályozza illetéktelenek hozzáférését az adataidhoz. A DDP és a Protected Workspace megoldásoknak köszönhetően védve leszel a rosszindulatú programok és minden megbízhatatlan tartalom ellen.

Next Business Day garancia

A Dell Latitude E7370 3 éves ProSupport garanciát biztosít a végfelhasználóknak, továbbá Next Business Day On-Site Service-t, tehát probléma esetén már a következő munkanapon kiérkezik a megfelelő szakember. Ezzel a laptoppal biztos lehetsz abban, hogy a problémák mindig megbízhatóan és villámgyorsan kezelve lesznek.

Kód:  ADC473z15NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10