Oldal frissítése

Dell Inspiron 15 (7559)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 15 (7559)

A Dell Inspiron 15 7000 kivételes minőségi feldolgozást és rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, kifinomult hűtéssel. Tapasztalja meg a legújabb Windows 10 környezetet egy 15,6 hüvelykes Full HD Full HD képernyőn. A panel 720p webkamerát is tartalmaz videohíváshoz. Nagy örömmel a háttérvilágítású billentyűzet, amellyel segítséget nyújthat az árnyéApproxan.

Főbb jellemzők

  • Kiváló Intel processzorok
  • A csúcsminőségű kijelző 1920 × 1080 teljes felbontású felbontással
  • Akár 16 GB memória
  • Luxus hangzásnövelő multimédiás élmények
  • GeForce grafikus kártya az igényes játékhoz
  • Elég gyors USB 3.0 csatlakozók

A teljesítmény az igényes játékokra

A halmozott processzor kulcsfontosságú szerepet játszik. Ezek a Dell modellek csak kiváló minőségű Intel chipeket kínálnak nagy teljesítmény és alacsony fogyasztás mellett. A grafikus oldal gondoskodik az NVIDIA GeForce GTX 960M csúcsmodelljeiről . Szóval élvezze a legújabb szerencsejátékokat. Ezenkívül a tapasztalat erősíti a 15,6 hüvelykes, nagy felbontású, teljes HD kijelzőt.

A szokásos felszerelés felett

Gyakran használják a kettős WiFi jelenlétét is, amely gondoskodik a gyors és stabil internetkapcsolatról. Még a hang helyszín után sem fogsz szenvedni. A kristálytiszta hangot a Waves MaxxAudio Pro technológia biztosítja . A plug-in tartomány három USB 3.0 porttal, HDMI kimenettel és memóriakártya-olvasóval rendelkezik. Az adatokat egy 1000 GB-os hibrid merevlemezen és 8 GB-os flash memórián tárolja, hogy felgyorsítsa az egész rendszert.

Paraméterek

Kód:  ADC155m12aNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15