Oldal frissítése

Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst

Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst

Ez a tablet és laptop keverék kiváló megoldás, amennyiben egy gépet szeretnél a suliba és filmezésre. A tablet PC-k jellemzői eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Ez a tablet és laptop keverék olyan forgócsuklóval bír, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Így használható klasszikus laptopként vagy a billentyűzetet eltávolítva tabletként. A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst ügyesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC monitorjának képátlója 14 ". A 16" alatti képátlójú képernyő a leggyakoribb méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst tablet PC chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden komoly hordozható számítógép lényeges része. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel nagyszerű és érthető rangsort talált ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz kínálnak. Kicsit eltérő besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a leggyorsabbak, amelyek felváltották az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett produkál. A szám egy kis segítség a processzor energiafogyasztásának megbecsléséhez. A hordozható számítógépek többsége 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb értékeket elsősorban a nagyobb méretű notebookoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) tipológiája ehhez hasonló. Az önmagukban álló videokártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a beépítettek. A drágább csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontosabb attribútuma. Az irodai programok használatához megfelel 2 GB memória. Ha hevesebben játszol, akkor a minimum a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás az abszolút minimum.

A(z) Dell Inspiron 14z (5482) Touch, ezüst hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a használat célja kellene, hogy meghatározza. A leggyengébb hibrid notebookok 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek sajátossága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Többszörösen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a hagyományos merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan számítógépeknél található, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az egyik SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 8145U Whiskey Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,1 GHz (2 100 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 4 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 256 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 42 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,7 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 19,95 mm
Mélység 232,8 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia
Kód:  ADC133x3h
Termékszám:  5482FI3WA2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20