Oldal frissítése

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch

Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch

Az érintőképernyős notebook kiváló megoldás, ha csak egy eszközt keresel utazásra és szórakozásra. A tabletek jellemzői eltérnek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó. Az érintőképernyős notebook forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető laptopként de tabletként is. A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch könnyűszerrel összecsukható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős laptop monitorja?

Képernyőjének mérete 14 ". A 14 és 16" körüli átmérőjű kijelző a legkedveltebb méret. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és órajele ad meg. Az Intel szép és érthető felosztást alakított ki. A CPU-kat a leggyengébbtől a legerősebbig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet kifejezetten hordozható eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit más rangsort használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a legerősebbek, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám erősebb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy segítség a processzor hűtési igényének megállapításához. A hordozható számítógépek több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb számokat elsősorban a nagyobb méretű számítógépeknél láthatunk.

A grafikus kártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló grafikus kártyák többnyire fürgébbek, mint a processzorba építettek. A drágább chipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb indikátora. A mindennapi használathoz megfelel 2 GB memória. Ha hevesebben lövöldözöl, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás javasolt.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória mennyiségét a használat célja határozza meg. A legolcsóbb laptopok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a középkategóriás gépek ismérve, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen archiválhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű meghajtók. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja csak az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a szolga pedig a klasszikus HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)
A beépített slotok száma 1 ×

Videókártya

Grafikus kártya típusa Dedikált
Videókártya memória mérete 2 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell MX130

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 0,92 Mpx

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 42 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,7 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 19,95 mm
Mélység 232,8 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia
Kód:  ADC133x7
Termékszám:  5482FI7WA2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05