Oldal frissítése

Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch

Az érintőképernyős laptop nagyon hasznos eszköz, amennyiben egyetlen eszközt szeretnél munkára vagy játékokra. A tabletek jellemzői nagyban eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális. Az érintőképernyős laptop olyan forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Így kezelhető klasszikus laptopként de tabletként is. A(z) Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch könnyűszerrel összehajtható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch érintőképernyős laptop kijelzője?

Képernyőjének képátlója 13,3 ". A 14" körüli méretű képernyő elsősorban a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch hibrid notebook processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép alapja. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét modellje, mint kizárólag a teljesítménye, amit a CPU magok száma és órajele indikál. Az Intel letisztult és ésszerű tipológiát alakított ki. Processzorait a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet kifejezetten táblagépekhez gyártanak. Kicsit módosított besorolást használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan lecserélik az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A nagyobb szám nagyobb kapacitást jelöl. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett képes nyújtani. A szám egy kis segítség a processzor hűtési igényének megállapításához. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t tipikusan a kimagasló teljesítményű laptopoknál találunk.

A videokártyák felosztása hasonló alapelveken nyugszik. A különálló grafikus kártyák általában nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. Az újabb csipek gyorsabbak, mint elődeik. A memória kapacitása a kártya teljesítményének jelentős jellemzője. Az irodai használathoz bőven elég 2 GB memória. Ha intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória javasolt.

A(z) Dell Inspiron 13 (7386) Szürke Touch hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória kapacitását a használat célja alapján válaszd ki. A legolcsóbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az elérhető árú tablet PC-k sajátossága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón tárolhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Sokkal gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a normál winchesterek. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinált használata azzal az eltéréssel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan számítógépeknél használható, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. A master SSD a kisegítő pedig a HDD. A tablet PC csomagolásának része: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 42 mAh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 8 óra

Kialakítás

Ház anyaga Műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,45 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 307 mm
Maximális magasság 14 mm
Mélység 212 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  ADC132y2x5
Termékszám:  7386FI5WA2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15