Oldal frissítése

Dell IE600

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell IE600

Búcsúzzon el régi fülhallgatójától és merüljön el végre az igazi hangzásban. A Dell IE600 fejhallgató kiváló és hiteles hangzást biztosít az innovatív Waves MaxxAudio technológiának köszönhetően, amely gondoskodik a tiszta, zajmentes hangokról. Mindemellett beépített mikrofon veszi fel a hangokat hívás közben, ahonnan egyetlen gomb megnyomásával vissza is térhet a zenehallgatáshoz. Gyors, praktikus és egyszerű.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns fülpárnák a zavartalan hallgatási élményért
  • Fülpárnák 3 méretben a kényelmes viseletért
  • Windows és Android kompatibilitás

A kábel, amely nem akad be sehova

Az IE600-al nincs több beakadó kábel speciálisan sima felületének köszönhetően. A praktikus tárolóeszköz mellett 3 különböző méretű fülpárna (S/M/L) tartozik a termékhez a maximális könnyedségért. Amennyiben okostelefon felhasználó, bizonyára örömmel fogadja, hogy a fülhallgató kompatibilis a Windows és Android operációs rendszerekkel egyaránt.

A csomag tartalma:

Fülhallgató
Tárolóeszköz
Három pár fülpárna
Dokumentáció

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADP2j001
Termékszám:  624-BBBF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15