Oldal frissítése

DELL D1000

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DELL D1000

Az egyetlen kábellel lehet csatlakoztatni egy notebook tele a fajta asztali kiegészítők, és azonnal megteheti, hogy kellemes munkakörnyezetet. A dokkoló állomás, akkor nem zavarja hosszadalmas zastrkování csatlakozók egyesével. Az állomás kompatibilis egy sor laptopok régebbi termékek a legújabb Dell notebook. Csak egy szabad USB 3.0 port.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzálisan alkalmazható dokkoló állomás (USB 3.0)
  • Kiterjesztése a teljes körű interfészek
  • Támogatása 2 monitor (választása DP, VGA vagy HDMI)
  • Szélessávú hálózat (Gigabit Ethernet)

megfelelő munkahelyi

Már nem korlátozzák a portokat a laptop. Bővítse munkaterület két kijelzővel és maradjon kapcsolatban minden eszközt, amely segít növelni a termelékenységet és javítja rugalmasságát. Z konektivity se především nabízí 2 video vstupy, takže můžete mít svou práci přehledně rozprostřenou před sebou. Kapsz egy nagyobb munkaterületet és a munkaképesség több alkalmazás.

Műszaki adatok:

felület:
3 x USB 3.0
1 x kombinált fejhallgató kimenet
1 x HDMI
1 x DisplayPort
1 x VGA
1 x RJ-45
1 x bemeneti teljesítmény

Kód:  ADP3e007
Termékszám:  NOTD6560V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15