Oldal frissítése

Defender Warhead HN-G110

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Warhead HN-G110

A Defender cég már több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik audio eszközök gyártásában. Megbízható, kényelmes, és több szempontból innovatív termékeivel vívta ki magának a helyét a cég a piacon. A HN-G110 headset hangerőszabályzóval rendelkezik és kifejezetten számítógépes játékokhoz fejlesztették.
A meghajtóegység átmérője 40 mm, amely kiváló hangminőséget biztosít és könnyű kialakításának köszönhetően több óra folyamatos használat után is kényelmes. A kábel hossza 2,1 méter, ami nagy mértékben leegyszerűsíti a használatát és jelentős szabadságot ad a felhasználónak. A számítógépet vagy más eszközt a 3,5 mm-es csatlakozóval lehet a fejhallgatóhoz csatlakoztatni.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  JS280g30
Termékszám:  64102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10