Oldal frissítése

Defender Redragon Phoenix

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Redragon Phoenix

A Defender Redragon Phoenix optikai gamer egér ideális eszköz kezdő gamerek és hagyományos irodai munkát végzők számára. Formájának köszönhetően balkezes vezérlésre is alkalmas. A kiváló érzékelő garantálja stabil működését még nagy sebesség mellett is, bármilyen felületen.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 praktikus gomb
  • Stabil működés még nagy sebesség mellett is, bármilyen felületen
  • Széles, gumírozott görgő háttérvilágítással
  • 65 millió szín a háttérvilágításhoz
  • Kurzor sebességének beállítása az összes gombon

Stílusos design

A Defender Redragon Phoenix USB gamer egér 4000dpi érzékenységgel, stílusos, fekete megjelenéssel és állítható színű LED háttérvilágítással rendelkezik. 65 millió színből válogathat kedve és ízlése szerint. Egy speciális gomb segítségével a világítást könnyen ki- és bekapcsolhatja. A teljesen gumírozott felület kellemes tapintást nyújt. Emellett, megakadályozza a kéz csúszkálását, így szilárd fogást biztosít.

Tökéletesen alkalmazkodik

A kurzor sebessége az összes gombon külön beállítható. A dpi felbontást igényei szerint választhatja ki, 5 fokozat áll rendelkezésére, csak nyomja meg az 500/1000/2000/3000/4000 DPI gombot. A játékos profilja lementhető egy külső meghajtóra és akár is el is küldhető valaki másnak. A beépített makrónak hála képes 52 egymást követő parancsot teljesíteni. Az egér tömege 8 db levehető ólomsúllyal kontrollálható (2.5 g/db). Beállíthatja a tömeget, a súlypontot és azt, hogy hova terhelődjön nagyobb súly. A géphez csatlakoztatva azonnal használható (Plug&Play), nem kell semmiféle szoftvert letöltenie.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,8 cm
Magasság 3,9 cm
Mélység 12,1 cm
Tömeg 161 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma 10×
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280b89
Termékszám:  70336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20