Oldal frissítése

Defender Redragon Origin

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Redragon Origin

Minden, ami egy gaming egértől elvárható. A gyártó nem csak a külsőre, hanem a belsőre is gondolt. A minőségi OMRON kapcsolók és az Avago érzékelők, elegendő memóriával kiegészítve képesek 5 különböző gomb beállítást elmenteni, még akkor is ha ki van húzva a számítógépéből és át van dugva egy másikba.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 db cserélhető ólom súly (5 g mindegyik)
  • Speciálisan gumírozott felület diszperziós homokkal keverve a stabil fogásért
  • Rendkívül pontos optikai érzékelő
  • Válaszható profilok
  • FIRE funkció a gyorstüzelésért

Szemkápráztató

Az egér felülete speciális gumiból készült, finoman szétoszlatott homokkal keverve a stabil, erős fogásért. A tartós, szövettel bevont kábel 1.8 méteres. Az aranyozott USB csatlakozó jobb kapcsolatot biztosít. Nyújtható teflon talpak. 3 extra oldalsó gomb a hüvelykujjnak. A felső 2 gomb bármilyen utasítást teljesít. A háttérvilágítást az egér alján található speciális gombbal váltogathatja.

Alkalmazkodik a legigényesebbekhez

A gombok beállításait elmentheti a memóriába, így azok akkor is érvényesek maradnak ha az egér egy másik számítógéphez van csatlakoztatva. A MODE gombot használhatja a profilok (módok) közötti váltásra. A háttérvilágítás külön beállítható a profilok számára. A beállításokat elmentheti egy külső memóriakártyára. A 8 mm széles, gumírozott görgő, bordákkal felszerelve könnyebb vezérlést biztosít. A FIRE funkció lövészek számára megengedi, hogy bármilyen gombhoz hozzárendelje a gyorstüzelést. A tömeg beállítható 5 db, 5 grammos ólom súlyokkal. A súlyok az egér aljába helyezhetők. Így az egér tömegét vagy súlypontját igényei szerint állíthatja be.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,2 cm
Magasság 3,6 cm
Mélység 12,6 cm
Tömeg 161 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma 10×
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

További tulajdonságok Súlyok, Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280b86
Termékszám:  70343

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05