Oldal frissítése

Redragon Kunlun M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Redragon Kunlun M

Az egérpadja már nem olyan, mint régen, ezért szeretne egy újat? Ne keressen tovább, ez a nagy méretű Redragon egérpad kiváló minőségű, tartós és vízálló anyagból készült. A nagyobb méretnek köszönhetően egészen új tapasztalatokat élhet meg játék közben. Az alsó gumirétegnek hála az egérpad végig stabil, nem csúszkál a használat során. Ezzel szemben a felső réteg annyira sima, hogy meg fog lepődni mennyire könnyen mozog rajta az egér. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kivitelezés
  • Vízálló
  • Nagy méret
  • Csúszásgátló bevonat
  • Pontosabb egérmozgás
  • Hagyományos egerekhez is

Első osztályú design

A legnagyobb előnye ennek az egérpadnak a minőséégi anyagfelhasználás. Alul természetes gumibevonatú, amely megakadályozza a pad elmozdulását, függetlenül az asztal anyagától. A felső rész tökéletes felület az egérnek. Kellően erős és tartós, valamint sima. A különleges borítás gondoskodik róla, hogy az egérpad megőrizze kiváló tulajdonságait.

 
Kód:  JS280a25k3
Termékszám:  74595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20