Oldal frissítése

Defender Redragon Kunlun L

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Defender Redragon Kunlun L

Egérpadod már rég nem olyan, mint volt, és egy újat keresel? Itt egy nagyméretű egérpad kiváló minőségű, tartós és vízálló anyagokból. Méretének köszönhetően új élményt jelent majd a játék. Semmilyen asztalon sem fog elcsúszni, mert alsó rétege csúszásgátló gumi bevonattal készült. Felső rétege ellenben olyan sima, hogy lenyűgöz majd az egér pontos mozgása.

Főbb jellemzők

  • Minőségi kivitelezés
  • Vízállóság
  • Nagy méret
  • Csúszásgátló bevonat
  • Pontos egérmozgás
  • Hagyományos egerekhez is alkalmazható

Első osztályú design

Az egérpad nagy előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. Alul egy természetes gumiréteg található, amely megakadályozza az elmozdulást bármilyen felületen. A legfelső erős és tartós felület tökéletes az egér mozgatásához. A teljes egérpad olyan természetes, minőségi anyagból készült, amely páratlanná teszi, és az alakját is megtartja.

 
Kód:  JS280a25k4
Termékszám:  70340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15