Oldal frissítése

Defender NetSprinter 440 Fekete

4,2 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender NetSprinter 440 Fekete

A Defender NetSprinter 440 optikai egér rendkívül vékony kialakítású (mindössze 18 mm) és nagyon könnyű (csak 50 gramm). Ennek köszönhetően, anélkül viheti magával a notebookjához, hogy szükségtelen kellemetlenséget vagy nem kívánt kitüremkedést okozna a táskáján. Ergonomikus kialakításának köszönhetően, a jobb- és balkezesek számára is megfelelő, valamint könnyű és kényelmes használatot biztosít a mindennapi munka során.

Érdemes megemlíteni a nagyon tartós kábelt is, amely zökkenőmentesen tűri a gyakori húzgálást és csavarodást is, anélkül, hogy befolyásolná az egér funkcionalitását. A csatlakoztatáshoz klasszikus USB port áll rendelkezésre. A használat megkezdéséhez nincs szükség felesleges munkát jelentő, külön illesztőprogram telepítésére.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5,3 cm
Magasság 1,8 cm
Mélység 10,3 cm
Tömeg 50 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Utazó
Felhasználási mód szerint Balkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280b43d
Termékszám:  52440

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05