Oldal frissítése

Defender Juicy MPH-812

3,8 78 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Juicy MPH-812

Intraaurális fülhallgató Defender Juicy adja meg a napi hallgatás jobbra gyümölcslé. Alkalmas bármilyen hordozható lejátszók, és hála a passzív zajcsökkentő értékelni fogják őket, még a tömegközlekedés. Könnyedén vásárolni különböző színű / formájú variációk és felváltva őket az aktuális hangulat, vagy ruhát.
 
Puha fülpárnák tartja fülhallgató biztonságosan a füle, hogy kiesik, még intenzív edzés során. Juicy emellett veszel szó szoros értelmében néhány dollárt, tehát számukra nem kell aggódni feleslegesen, bár akkor használja sportolás közben. Ez egy nagy modell a fiatalok számára, akik követik a modern trendeket, és élvezi az aktív életmódra.
Kód:  JS280g26
Termékszám:  63812

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20