Oldal frissítése

Defender Smart Android HD2

3,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Smart Android HD2

Még a régebbi televízióval is élvezheti a szórakozást. Szeretsz videókat nézni a YouTube-ról, böngészni az interneten vagy filmeket forgatni az USB-ről? Kapja meg tartozékát Defender Smart Android HD2 formátumban. Ez a miniatűr elem csatlakoztatva van a televízió HDMI csatlakozóaljzatához, és hirtelen mindez rendelkezésre áll. Természetesen szükség van Wi-Fi internetkapcsolatra, de ma ez nem jelent problémát.

Új agy a régebbi TV-hez


A készüléApproxen egy 1,6 GHz-es kétmagos processzor található, amely teljes egészében Android 4.2 verziót futtat. Ez jelenti a multimédiás szórakozás világát . Ha nem böngészhet az interneten, akkor a bejövő USB-portba behelyezhető egy flashdisk fénykép vagy film. Van egy slot a microSD kártyákhoz. A kihasználtság változatos lehetőségei közül tehát mindegyik választhat a legközelebb. Nagyszerű befektetés egy modern intelligens LED-TV-hez, még mindig békében maradhat a lelkével.
Paraméterek és specifikációk:
Operációs rendszer:
Android 4.2
Vezeték nélküli kommunikációs interfész:
Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth
Beépített memória:
4GB
Csatlakozási lehetőségek:
USB OTG
microSD kártya akár 32 GB-ig
Méretek:
93 × 34 × 11 mm
Tápegység:
AV adaptert
Az USB port használata


Kiegészítők:
5V hálózati adapter
HDMI mini kábel
Micro USB kábel
Utasítás

Kód:  JS327b
Termékszám:  64311

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15