Oldal frissítése

Defender GP-700 Thor Egérpad

4,6 93 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 2 840 Ft/db

Defender GP-700 Thor Egérpad

A professzionális, feketeszínű GP-700 Thor egérpadot erős igénybevételhez tervezték. Az egérpad high-tech hőkezelt anyagból és kaucsukból készült. Minden játékosnak kényelmes egérhasználatot és precíz irányíthatóságot nyújt. 

Mindenképpen értékelni fogja ezt a terméket, nem csak játék közben, hanem amikor professzionális munkával dolgozik a számítógépen. A terméket hosszú idejű használatra és erőteljes igénybevételhez tervezték. Az egérpad másik oldala speciálisan gumírozott felülettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy használat közben ne mozduljon el az asztalon. Egyaránt megfelel az optikai és a lézeres egerekhez. 


Jellemzők:
Méret:
350 × 260 × 3 mm
Anyaga:
High-tech hőkezelt anyag + kaucsukból
Szín:
Fekete

Kód:  JS280a20a
Termékszám:  50070

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10