Oldal frissítése

Defender Ghost GM-190L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Ghost GM-190L

A Defender Ghost GM-190L egy kiváló technikai paraméterekkel és vonzó formatervezéssel büszkélkedő gamer egér, amely kedvező áron kapható. A készülék ellenálló és kellemes tapintású, gumírozott borítással lett ellátva. A továbbfejlesztett Defender görgőkerék az egyszerű vezérlés érdekében különleges bordázott felülettel rendelkezik. Alakja és elhelyezkedése optimális használatot biztosít a mutatóujj által végzett párhuzamos mozgatás esetén, a bal oldali gombtól kezdve a görgőn át, egészen az egér hátoldaláig.

A Defender Ghost GM-190L gamer egér legfontosabb jellemzői

  • Izgalmas design
  • Érzékenység legfeljebb 3200 DPI
  • 30 IPS beolvasási sebesség
  • 5 programozható gomb Defender Ghost GM-190L
  • 1,5 m-es csatlakozó kábel
  • Aranyozott USB csatlakozó

Egérvédő Ghost GM-190L

Az egér összesen 5 programozható gombbal rendelkezik. A DPI váltógomb 4 felbontási sebességszint (800/1800/2400/3200 dpi) közüli választást tesz lehetővé. A kiválasztott kurzorsebesség a görgő háttérvilágítás-intenzitásának változtatásával jeleníthető meg. A Defender Ghost egér beépített szerkesztőjének segítségével olyan makrókat lehet létrehozni, amelyek automatikusan hajták végre a kattintásokat és a billentyűleütéseket. A billentyűzet emulációs funkciója által bármelyik billentyű az egér bármelyik gombjához hozzárendelhető. A Defender Ghost gamer egér két további gombbal is fel lett szerelve, így játék közben akár a hüvelykujjadat is használhatod. Az aranyozott USB csatlakozó jobb csatlakozást, kisebb ellenállást és magasabb oxidációs ellenállást biztosít. A ferrit zajszűrő elnyeli a kábel interferenciáit. A Defender Ghost egér Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10, Mac OS X10 operációs rendszerekkel kompatibilis. A termékhez egérpad is tartozik.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280b901
Termékszám:  52190

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05