Oldal frissítése

Defender Esprit 055 szürke

3,5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Esprit 055 szürke

Ez az Esprit fejhallgató a maga adottságaival kiváló headsetként funkcionál számítógépekhez és laptopokhoz. Biztosan értékelni fogod a kábelen található hangerőszabályozást, illetve a zárt, autentikus designt, ezáltal jobban hallhatod majd a zenéd még zajos környezetben is. A sok órás viselés kényelméről a párnázott fülkagylók gondoskodnak. Hála a lehajtható mikrofonnak könnyedén kommunikálhatsz mindenféle erre irányuló program segítségével, ha pedig nincs használva, akkor csak felhajtod, és többé nem fog zavarni.

Legfontosabb jellemzők

  • Headset PC-khez és laptopokhoz
  • Zárt akusztika a zaj minimalizálására
  • Hangerőszabályzó a kábelen
  • Kényelmes fülpárna
  • 2× 3,5 mm-es jack (különálló mikrofon) + 4 pines adapter 3,5 mm-esre

Bármilyen eszközhöz

A headset két csatlakozóhoz köthető be - a fejhallgató és a mikrofon külön-külön. Ez a módszer megfelelő megoldás a legtöbb asztali számítógép és a régebbi laptopok részére. A többi eszközzel való teljes mértékű kompatibilitásról az adapter gondoskodik, amely a 2 csatlakozóból 1 db 4 pinest hoz létre a mikrofonra és a fejhallgatóra közösen.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  JS280d02z
Termékszám:  63055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05