Oldal frissítése

Defender Bionic GM-250L

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Bionic GM-250L

A Defender Bionic GM-250L kedvező árral, remek technikai paraméterekkel és vonzó külsővel próbálja belopni magát vásárlóinak a szívébe. Tartós és kellemes érintésű gumírozott bevonattal garantálja, hogy csúszásmentesen rajta maradjon a kezed intenzív gamer szituációkban is. A fejlett Defender görgő speciális, bordázott felülettel biztosítja az egyszerű és gördülékeny használatot. A görgő alakja és pozíciója optimális az egéren, hogy a mutatóujjat párhuzamos húzzuk a bal oldali gombtól egészen a görgő végéig.

A Defender Bionic GM-250L gamer egér legfontosabb jellemzői

  • Vonzó külső
  • Akár 3200 DPI érzékenység
  • 30 IPS
  • 5 programozható Defender Ghost GM-190L egérgomb
  • 1,5 méter hosszú kábel
  • Aranyozott USB csatlakozó

Egérvédő Bionic GM-250L

Az egérnek összesen 5 programozható gombbal rendelkezik van. A DPI váltógomb lehetővé teszi a kurzor mozgatási érzékenységének a változtatását 4 fokozatban (800/1800/2400/3200 dpi). A kiválasztott kurzorsebességet az egérgörgő háttérvilágításának intenzitás változtatásának megfigyelésével állapíthatjuk a legkönnyebben meg. A beépített szerkesztőjének segítségével különböző makrókat hozhatunk létre, amelyek automatikusan végrehajtják a megadott számú egérkattintásokat vagy billentyűleütéseket. A billentyűzet emulációs funkciója lehetővé teszi bármelyik billentyát hozzárendelhesd bármelyik egérgombhoz. Az egér két további gombbal is rendelkezik az oldalán, amelyet a hüvelykujjad segítségével könnyedén elérhetsz. Az aranyozott USB csatlakozó jobb kapcsolatot, kisebb ellenállást és magas oxidációs ellenállást biztosít. A ferrit zajszűrő elnyomja a kábelen keresztül érkező interferenciát. A Defender Bionic kompatibilis Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 és Mac OS X10 operációs rendszerekkel. A csomagban, bónuszként egy egérpadot is találhatunk.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS280b902
Termékszám:  52250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20