Oldal frissítése

Defender Avante M30 PRO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Avante M30 PRO

Szerelés hangszóró védő Avante M30 az erőt, hogy megerősítsék a multimédia sarokban. Az optimalizált szerkezet minimális méretei segít tárolni bármilyen számítógépes sarok és a mágneses árnyékolás viszont eltávolítja a nemkívánatos interferenciát elektronika területén. Minden halmaz elemei vannak tárolva egy minőségi fa váz és felszerelni egy elegáns fényes fekete előlap.

legfontosabb jellemzői

  • Kompakt audio rendszer 2.1
  • Mélysugárzó a gazdag basszus hangzás
  • Fa készülékház mélynyomó és műholdak
  • Mágnesesen árnyékolt műholdak és mélynyomó
  • Hangerő és basszus ellenőrzések előlapján mélynyomó
  • Univerzális audio bemenet (3,5 mm-es jack-RCA kábel bemenet)

Könnyen és hatékonyan

Az előlapon a mélynyomó, látod a két gombot, amelyek könnyen beállítható a hangerő és intenzitása a mélyhangok, anélkül, hogy a menüt a komplex operációs rendszer. Ez magában foglal egy pár műholdas szélessávú hangszórók, amelyek egy erős központ, és egy világosan meghatározott magasságot. A basszus mappát, majd hozzáad egy erőteljes mélynyomó.

Kód:  JS280a16c2
Termékszám:  65034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20