Oldal frissítése

DE LONGHI KH 770925 V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DE LONGHI KH 770925 V

Az elektromos olajradiátor mindenféle beltér számára készült. Szüksége van olcsó és karbantartásmentes fűtésre egy házban vagy házban, vagy csak akarsz haza vagy az irodában? A hűtőt kiegészíti egy forró levegő ventilátor, amely növeli a fűtési teljesítményt. Egy elektromos, 9 lyukú olajos radiátor speciális hőforrásokkal növeli a radiátor felületét. A radiátorban lévő tompán levegő folyékonyabb, így gyorsabb melegítést biztosít.A szobatermosztát fenntartja a kívánt helyiséghőmérsékletet. A De'Longhi KH 770925 V fűtőtest 60 m3-es térfűtésre alkalmas. Az olaj fűtése hosszabb ideig forró, mint a víz, ezért hosszú ideig tart és csökkenti a villamosenergia-fogyasztás költségeit. Az előny egy nagyon csendes futás és 3 teljesítményszint beállítása. A De'Longhi radiátor is alkalmas allergiás betegekre, mert nem bízik és nem túlmelegítik a port. 

A De'Longhi KH 770925 V radiátor legfontosabb jellemzői

  • A De'Longhi radiátor 3 teljesítményszintet (900 - 1100 - 2000 W)
  • Meleglevegő ventilátor használata esetén a teljesítmény 500 W-kal nő
  • A szobatermosztát fenntartja a kívánt helyiséghőmérsékletet
  • Az elektromos olaj radiátor fagyálló fagymentesítő funkcióval rendelkezik
  • Görgők és elülső fogantyú a jobb radiátor kezeléshez
  • Fűtési helyiségekhez legfeljebb 60 m3
  • Az elektromos olaj radiátor 9 bordával rendelkezik, termikus lyukakkal
  • Mérete 43 × 15 × 63 cm

A De'Longhi radiátor egyszerű kezelése

Egyszerűen egyszerűen csomagolja ki az elektromos olajradiátorot a dobozból, CONNECT az aljzatba, és azonnal megolvad. A De'Longhi radiátor intuitív működtetésű, 3 teljesítményszinttel rendelkezik, kiegészítve egy forró levegő ventilátorral.Miután elérte a kívánt hőmérsékletet, szobatermosztát használható a szobahőmérséklet fenntartására. A De'Longhi olajfűtőtest is könnyen kezelhető. A kerekekkel és az elülső fogantyúval a fűtőelem könnyen mozgatható. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 2 500 W
Fűtési teljesítmény 2 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Anti-Freeze, Termosztát

Szín

Szín Fehér
Kód:  DELKH770
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15