Oldal frissítése

De'Longhi CTOV 2103 BK

4,7 33 értékelés
29 990 Ft

De'Longhi CTOV 2103 BK

A DeLonghi Icona Vintage kenyérpirító sorozat célja a retro design és a modern, fejlett minőség ötvözése. A kenyérpirító rozsdamentes acél burkolattal, valamint fényes, lakkozott króm szegéllyel rendelkezik. A megfelelő biztonságot a csúszásmentes talpazat, valamint a buci melegítő rács biztosítja. A kisebb szeletek illetve pékáruk könnyebb kezelhetőségét a kenyérkiemelő funkció segíti.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 szelet kenyér egyidejű pirítására
  • Elektronikus vezérlés
  • 4 funkció
  • Neon jelzőfények
  • Beállítható pirítási intenzitás
  • Kivehető morzsatálca
  • Buci melegítő

Funkciók

A kenyérpirító fejlett technológiával rendelkezik, amely elektronikus pirítási vezérlést tesz lehetővé. 4 funkció közül választhatsz: melegítés, kiolvasztás, egyoldalas pirítás, a pirítási folyamat megszakítása. Az elektronikus vezérlőpanelen a neon-világításnak köszönhetően minden beállítás jól látható. A készülék egy másik kiváló funkciója a pirítási vezérlés, amely lehetővé teszi a pirítási intenzitás megválasztását.

Egyszerű karbantartás

A kenyérpirító alsó részén egy kivehető morzsatálca található, amelyet egyszerű kivenni és tisztítani. Ennek köszönhetően búcsút mondhatsz a régi morzsáknak.

Paraméterek

Méretek:
18,5 × 32 × 20,5 cm

Tömeg:
2 kg

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Magas kiemelés
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DELTO004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CTOV 2103.BK+BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20