Oldal frissítése

de Buyer SWING szeletelő 2015,02

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

de Buyer SWING szeletelő 2015,02

Szeretne egy olyan asszisztenst a konyhában, ami olyan, mint egy profi szakács? Zöldség és más nyersanyagok gyors és biztonságos vágása egy perc alatt, tökéletes pontossággal. A Mandolin vágóeszköz biztosítja a professzionális minőséget otthona kényelmében. A kényelmes használatot a szeletelő ergonómikus alakja, csúszásgátló alapja és a penge egyszerű behelyezése és tárolása garantálja. Különböző szeletelőket használhat a szeleteléshez a különböző formák létrehozásához. A különböző formára szeletelt zöldségek még a gyerekek számára is érdekesebbek lesznek.

 

Miért ez a szeletelő?

  • számos formájú szeletelés
  • egyenes vagy fogazott pengével
  • könnyen csatlakoztathatók kések
  • mellékelt tárolódoboz
  • robusztus és szakmai
  • védelem aprításnál
  • tapadásmentes lemez
  • praktikus állvány

Változatos szeletelés

Könnyedén módosíthatja a pengék vastagságát - 2, 3, 4, 5, 7 és 10 mm-es mellékleteknek köszönhetően. Hála a kétoldalas rozsdamentes acél pengéknek szeleteléskor nagyon vékony szeleteket kaphat. A szeletelésnél nem kell tartani a nyersanyagot a kezében, mert használhat olyan tartószert, amely a szeletelő után mozog. A tartó a szeletelőhöz van csatlakoztatva, és ezért nincs érintkezés a pengével. A szeletelés így nagyon gyors és biztonságos.

Egy érdekes tip

Szeretné kidíszíteni a szendvicseket különböző érdekes módon, hogy lenyűgözze a barátait? Megpróbálhat egy rácsot létrehozni egy szeletelővel a szeletelt szeletekre. Ez úgy érhető el, hogy a tartó mindegyik vágás után 90 ° -kal elfordul. A rács így a szeleteken kezd kialakulni.

 

Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Fajta

Fajta Vágó
Kód:  DEBU045
Termékszám:  2015.02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15