Oldal frissítése

de Buyer SWING szeletelő 2015.00

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

de Buyer SWING szeletelő 2015.00

Szeretne egy olyan asszisztenst a konyhában, mint amilyen a profi séfeknek is van? A de Buyer SWING szeletelő pontosan ezt az élményt kínálja, hiszen a zöldségek és más egyéb nyersanyagok gyors és biztonságos, tökéletes pontossággal történő vágását teszi lehetővé. Ez a Mandolin vágóeszköz garantálja a professzionális minőséget otthona kényelmében. A kényelmes használatot a szeletelő ergonomikus kialakítása, a csúszásmentes lábak,valamint a penge egyszerű behelyezése és tárolása biztosítja. Ha szokatlan formák alkotásához támad kedve, akkor lehetősége van különböző kések, pengék használatára. Az érdekes formájú, különleges mintájú zöldségeket a gyerekek is sokkal szívesebben fogyasztják majd.

Miért ez a szeletelő?

  • Számos formájú szeletelés
  • Egyenes vagy fogazott penge
  • Könnyen csatlakoztathatók kések
  • Robusztus és professzionális
  • Védelem a használat során
  • Praktikus állvány

Változatos szeletelés

Könnyedén módosíthatja a pengék vastagságát a 4 vagy 10 mm-es késeknek köszönhetően. Hála a kétoldalas rozsdamentes acél pengéknek, nagyon vékony szeletek vágására lesz képes. A szeletelésnél a nyersanyagokat nem kell a kezében tartania, mivel olyan tartót használhat, amely a szeletelővel együtt mozog. A tartó a szeletelőhöz van csatlakoztatva, tehát nincs közvetlen érintkezés a pengével. Így a szeletelés ezzel az eszközzel nagyon gyors és biztonságos folyamat.

Egy érdekes tipp

Szeretné lenyűgözni barátait egy-egy összejövetel alkalmával azzal, hogy érdekes mintákkal díszíti a vendégek számára készített szendvicseket? A szeletelővel megpróbálhat egy rácsmintát kialakítani a vágott szeleteken. Ez úgy érhető el, hogy a tartót mindegyik vágás után 90° -kal elfordítja, és így szépen lassan egy rácsminta fog látszani a zölgségszeleten.

Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Fajta

Fajta Vágó
Kód:  DEBU044
Termékszám:  2015.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05