Oldal frissítése

de Buyer MINI Mineral B Element DB561212 12cm

3,8 4 értékelés
9 990 Ft

de Buyer MINI Mineral B Element DB561212 12cm

Ebben a minőségi serpenyőben könnyedén készíthetsz grillezett ételeket. A serpenyő kézzel kovácsolt, eredeti rusztikus design-al rendelkezik. Az acél konyhai eszközök nagyon népszerűek, hiszen a bennük sütött húsok és zöldségek verhetetlenek. Speciális méhviasz bevonata kiváló tapadásmentes felületet biztosít. Lapos nyelének köszönhetően karbantartása és kezelése nagyon egyszerű. A serpenyő magas hőmérsékleten is használható, és bármilyen típusú tűzhelyen alkalmazható, beleértve az indukcióst is. Tömege 0,46 kg. 

Legfontosabb jellemzők

  • Használható 180 fokon is
  • Tökéletes hőelosztás és hőtárolás
  • Környezetbarát és újrahasznosítható serpenyő
  • PFOA és PTFE mentes
  • 2 cm magas, falvastagsága 2,5 mm
  • Alsó átmérője 9,5 cm

Hozzáadott méhviasz

A minőségi anyagnak és a különleges méhviasznak köszönhetően a serpenyőben készített ételek megőrzik vitamin-és tápanyagtartalmukat. A viasz extra tapadásmentes felületet biztosít még magas hőmérsékleten is. Minél többet használod a serpenyőt, annál jobb lesz tapadásmentes tulajdonsága. Többet nem kell félned a pörköléstől, sütéstől, vagy grillezéstől. A 100%-ban természetes anyag biztosítja a serpenyő hosszú élettartamát anélkül, hogy az ételek odaégnének benne.

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 12 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 9,5 cm
Serpenyő magassága 1,8 cm

Felszín

Belső felület Acél
Anyag Acél

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos
Kód:  DEBU008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5612.12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10