Oldal frissítése

De Buyer Mineral B Element mély vas serpenyő 28 cm DB561428

5 11 értékelés
34 990 Ft

De Buyer Mineral B Element mély vas serpenyő 28 cm DB561428

Grill ételek elkészítéséhez tökéletes választás ez a minőségi 100%-ban ásványi vasból készült kézzel kovácsolt mély serpenyő. Ezek a kifejezetten húsok és zöldségek grillezésére tervezett vasból készült serpenyők manapság már egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. A népszerűségükhöz nagyban hozzájárul a különösen erre a márkára jellemző eredeti rusztikus design, és a speciális méhviasz bevonat, amely kiváló tapadásmentes felületet biztosít. A szegecselt, ergonomikus kialakítású lapos nyélnek köszönhetően a serpenyő karbantartása, és kezelése is nagyon egyszerű. A De Buyer Mineral B Element sorozat serpenyőit - így ezt a 28 cm-es mély vas serpenyőt is - úgy tervezték, hogy minden típusú tűzhelyen lehessen őket használni, hiszen nagyon jól bírják a magas hőmérsékletet is. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas a sütőben való használatra is, egészen 180 fokig
  • Tökéletes hőtárolás és hőelosztás
  • Környezetbarát és újrahasznosítható 
  • PTFE és PFOA mentes
  • Indukciós tűzhelyen is használható
  • Falmagassága 8,7 cm és falvastagsága 2,5 mm
  • Az alsó átmérője 20 cm
  • Tömeg: 2,36 kg
  • Térfogat: 4 liter

Méhviasz bevonat

A minőségi anyagoknak és a különleges méhviasz bevonatnak köszönhetően a serpenyőben való sütés során az ételek megőrzik a bennük lévő vitaminokat és az egyéb tápanyagokat. Ez a méhviasz bevonat biztosítja a tapadásmentes felületet még az igen magas hőmérsékleten való használat során is. Minél többet használja a serpenyőt, annál jobban tudja majd érzékelni a tapadásmentes felület nyújtotta előnyöket. Többé nem kell aggódnia a serpenyőben való sütés vagy grillezés miatt, hiszen ezek a 100% -ban természetes anyagok garantálják a hosszú élettartamot, és a tökéletes ételkészítés élményét.

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 19,5 cm
Serpenyő magassága 8,7 cm

Felszín

Belső felület Acél
Anyag Acél

Típus

Típus Mély

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos
Kód:  DEBU013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5614.28
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10