Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

de Buyer ST Steel 4885.01

1,0 1 értékelés
9 790 Ft

de Buyer ST Steel 4885.01

Legalább alkalmanként szükséged lenne az étel készítése során megállapítani a sütőn belüli hőmérsékletet? Akkor tudj róla, hogy a de Buyer rozsdamentes acél hőmérő rendkívül ellenálló. Úgy tervezték, hogy +50-300°C közötti széles tartományban és természetesen nagy pontossággal mérjen. Ezen kívül mindenkinek örömet okoz az egyszerű tisztítás, amelyhez elég csak a víz és a szappan. Nincs is min tovább gondolkozni!

Fontos előnyei

  • Minőségi hőmérő a sütőbe
  • Rozsdamentes acélból készült
  • Hőmérséklet tartomány +50-300 °C
  • Nagyon pontos
  • Egyszerű tisztítás

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez
Hőmérséklet-érzékelő Nem

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 300 °C
Min. hőmérséklet 50 °C
Felszerelés Függesztő konzol
Kód:  DEBU074
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4885.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20