Oldal frissítése

dbramante1928 Skagen 12" Fekete

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

dbramante1928 Skagen 12" Fekete

Valóban minőségi notebook tokot keresel? Ezesetben vess egy pillantást termékünkre, amely kifinomult részleteivel és spórolásmentes anyaghasználatával gyártósorunk ékkövévé vált. A bizonyíték előtted van - a notebook tok elsőosztályú Indiai bőrből készült, kézzel megmunkálva. Válj te is büszek tulajdonosává ennek az egyszerű és modern vonalvezetés jellemezte bőr notebook toknak.

A notebook tok cipzár segítségével zárható, belsejében pedig egy bélelt főzsebet találsz, amely megvédi ultrabookod vagy MacBookod a rázkódásoktól. Ez a termék a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns bőr kialakítás
  • Ellenálló tok
  • Kézzel gyártott
  • Kompakt, vékony design
  • Akár 12"-es eszközökhöz
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 12 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GC124m4
Termékszám:  SK12DBB00791

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05