Oldal frissítése

dbramante1928 New York pro iPhone 7/6s/6 Midnight blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

dbramante1928 New York pro iPhone 7/6s/6 Midnight blue

A dbramante1928 New York védőtok kék színű, valódi bőrből készült kézműves termék, amit Apple iPhone 6/6s/7 mobiltelefonokhoz terveztek. A tokban három rekesz található hitelkártyák számára, és emellett állványként is szolgálhat.

A dbramante1928 New York kék védőtok főbb tulajdonságai

  • Apple iPhone 6/6s/7 mobiltelefon kiegészítő védelme
  • Kék színű valódi bőr luxus védőtok
  • Rekesz három hitelkártyának
  • Állvány funkció

A kézzel készített védőtok extra stílust ad telefonjának

A New York típusú tok kézzel készült, csodálatos, első osztályú Saffiano bőrből Apple iPhone 6/6s/7 mobiltelefonokhoz. A tok belsejében akár három hitelkártya, vagy egyéb, a hitelkártyával azonos méretű kártya tárolható. A tok állványként is használható, ha filmeket vagy videókat szeretne nézni. A dbramante1928 New York kék kivitelezésű védőtok stílusossá teszi, védi és megszervezi mindennapjait. 

Kód:  GC129j05
Termékszám:  NYI7MIBL5017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20