Oldal frissítése

dbramante1928 Mode Paris 13" Ivy green

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

dbramante1928 Mode Paris 13" Ivy green

A funkcionalitás és a stílus kombinációját keresed? Ebben az esetben a Mode Paris 13 bőr tok tökéletes választás a számodra. A tok prémium minőségű Saffiano bőrből készült, amely az Ivy green árnyalatával együtt eleganciát kölcsönöz neki. Egy univerzális tokról van szó notebookok, ultrabookok és a Macbook Pro számára, legfeljebb 13"-es kijelzővel. A Mode Paris tok kézzel készült, és a notebook tökéletes védelme érdekében természetesen bárnázott belső térrel is rendelkezik.

Miért pont a Mode Paris 13 tokot válaszd?

  • Kézzel készített tok
  • Saffiano bőrből készült
  • Párnázott belső térrel a nagyobb biztonság érdekében
  • A Mode Paris 13 cipzárral zárható
  • Egy univerzális tok notebook, ultrabook vagy Macbook számára

Első a biztonság

A csodás megjelenése mellett a Mode Paris 13 tok rendkívül megbízható is. A notebook védelmét - a kézzel varrott kidolgozás mellett - a tok bélelt belseje is biztosítja. Ami a tok zárását illeti nem kell aggódnod a megbízhatatlan tépőzár vagy mágnes miatt, hiszen ez a tok  elegáns cipzárral zárható, így a notebook nem fog kicsúszni belőle.

 
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Zöld
Kód:  GC124n7l
Termékszám:  PA13IVGR5081

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05