Oldal frissítése

dbramante1928 Billund iPhone 7 Plus black

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

dbramante1928 Billund iPhone 7 Plus black

Időtlen elegancia, kiváló minőség és tökéletes védelem - mindezt, és még sok mást kínál Önnek a fekete dbramante1928 Billund Black valódi bőr tok. A kidolgozott formatervezés a kijelző maximális láthatóságát, valamint a gombokhoz és csatlakozókhoz való kényelmes hozzáférést biztosítja, ezért nem kell kivennie a telefonját a tokból, bármelyik funkcióját is szeretné használni. A kemény polikarbonát tok hajlékony műanyag peremmel rendelkezik az ütődések és rázkódások elleni maximális védelemért. A hátsó részt valódi indiai bőr borítja, ami nemcsak luxus megjelenést ad, hanem tapintásra is nagyon kellemes.

A dbramante1928 Billund Black hátlap legfontosabb jellemzői

  • Ultravékony hátlap iPhone 7 Plus mobiltelefonra
  • A kijelző maximális mértékben látható
  • Kényelmes hozzáférés minden gombhoz és csatlakozóhoz
  • Kiváló minőségű polikarbonát kidolgozás
  • A hátsó részt valódi indiai bőr borítja
  • Rugalmas műanyag perem
  • Hatékony ütődés és rázkódás elleni védelem
  • Elegáns fekete kivitelezés

Minden darab egyedi - élvezze a sajátját!

A bőr fedőrétegnek köszönhetően egy egyedi darab van Ön előtt – az egyedi szerkezetet és a tökéletes formát mindenki irigyelni fogja Öntől. A dbramante1928 Billund Black iPhone 7 Plus hátlap a legjobb alapanyagok felhasználásával készült, és kiváló mesteremberek munkájának az eredménye. A gyártáshoz használt indiai bőr a legjobb minőségűek közé tartozik, és a fényűző megjelenés mellett tartósságot, szilárdságot és ellenállóságot biztosít.

Kód:  GC126x35
Termékszám:  BIP7GTBL0684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20