Oldal frissítése

Days of Doom - Xbox

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Days of Doom - Xbox

Days of Doom Xbox

Days of Doom Xbox - Kezdődik a harc a túlélésért

Lépj be a Days of Doom Xboxra, egy poszt-apokaliptikus taktikai roguelite RPG-be, amely kihívás elé állítja a játékosokat, hogy elérjék a Menedéket, az ígéret és a pihenés helyét a színes káosz világában. Egy kis túlélőcsoporttal indulva, a végső célállomás eléréséhez vezető utat tervezed meg, miközben olyan fenyegetésekkel találkozol, mint zombik, martalócok és még zombifosztogatók is! Útközben hősök különböző csoportját kell toboroznod, hogy megvédd a növekvő közösségedet, és harcolj a továbbjutásért.

Days of Doom Xbox

A készségek kombinációja a siker kulcsa

A Days of Doom Xbox fordulóalapú csatáiban a siker kulcsa az, hogy kitaláld, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az egyes hősök egyedi képességeiből. A csata elején támadj a Pyrrel, amely lángra lobbantja az ellenséget, és állandó sebzést okoz. Akkor kombináld a Hydromancer-t és a Thrasher-t egy ütéssé. A Hydromancer előkészítheti a terepet egy távolsági víztámadáshoz, Thrasher pedig sokkolhatja a nedves ellenséget.

Days of Doom Xbox

A Days of Doom Xbox lélegzetelállító élményt nyújt

Mit várhatsz a Days of Doom Xbox-tól? Gyönyörű kézzel rajzolt animációk, nyolc karakterosztály, mindegyik egyedi kezdő és különleges képességekkel, és egy tucatnyi ellenség az archetipikus zombiktól kezdve a halálos martalócokon át a robbanékony szörnyekig és két meglepően brutális főnöki harcig. A cím véletlenszerű eseményeket, több mint 70 tárgyat és felszerelést, valamint egy roguelite elemet is tartalmaz, amely biztosítja, hogy nincs két egyforma végigjátszás.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0396
Termékszám:  5056635603784

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20