Oldal frissítése

Davir Rio Chai Bestsellers Mix 4x28g

3,2 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Davir Rio Chai Bestsellers Mix 4x28g


Szereted a finom kávét vagy teákat? Próbálj ki valami újat - a Chai Lattét. A Chai egy hagyományos, indiai eredetű ital, amely tea, tej és fűszerek keverékével készül. A Chai Latté megízleléséhez nem kell Indiába utaznod. A finom forróitalt egyszerűen elkészítheted a David Rio Chai Bestsellers Mix keverékből, amely a legnépszerűbb Chai Latte típusokat (fekete, zöld, fehér és matcha) tartalmazza. Elég a keveréket forró tejben vagy vízben feloldani, esetleg a kávégép forró párájával együtt melegíteni.  Ne teketóriázz és indulj az új ízek világába a David Rio keverékkel!

A David Rio Chai Bestsellers Mix 4 x 28 g fő tulajdonságai

  • Chai Latte legnépszerűbb típusai
  • A keverék fekete, zöld, fehér és matcha teát tartalmaz
  • Az italt a keverék forró tejhez vagy vízhez való keverésével készítheted el
  • Gőzölős kávéfőző gépben is elkészíthető
  • A csomag 4 db különböző ízű  keveréket tartalmaz
  • egy David Rio csomagból 1-2 adag italt készíthetsz

Összetétel - David Rio Chai Tiger Spice:
nádcukor, kókuszolaj, szilárd kukoricaszirup, méz granulátum, fekete teapor (4%), nátrium-kazeinát (tejszármazék), természetes ízek, fahéj, természetes fűszerek keveréke, emulgeálószer (mono- és digliceridek), stabilizátor (dinátrium-foszfát) ), mulsifier (szója-lecitin).

Összetevők - David Rio Chai teknős zöld tea:
nádcukor, kókuszolaj, szilárd kukoricaszirup, méz granulátum, zöld teapor (5%), nátrium-kazeinát (tejszármazék), természetes ízek, fahéj, természetes fűszerek, emulgeálószer (mono- és digliceridek), stabilizátor (dinátrium-foszfát), emulgátor (szójababecit).

Összetétel - David Rio Chai White Shark:
nádcukor, kókuszolaj, szárított kukoricaszirup, mézgranulátum, fekete teapor (4%), tejfehérje, természetes aroma, őrölt fahéj, fűszerkeverék, emulgeálószer (szója-lecitin).

Összetétel - David Rio Chai Power Chai:
párolt nádlé, maltodextrin, fekete teapor (12%), természetes ízek, őrölt fahéj, természetes fűszerek keveréke, japán matcha (ünnepi zöld teapor) (<1%), só.

Tömeg:
4 × 28 g


Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Instant

Tömeg

Csomag tömege 112 g

Élelmiszerek

Típus Italok
Darabok száma a csomagban 4 db
Teljes tömeg 0,11 kg

Tápérték (100 g-ra)

Energiaérték 0 kJ (0 kcal)
Zsírok 0 g
Szénhidrátok 0 g
Fehérje 0 g

Összetétel

Ital fajtája

Ital fajtája Tea
Kód:  DARIP729
Termékszám:  11101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10