Oldal frissítése

DAVIDOFF Horizon Extreme EdP 125 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DAVIDOFF Horizon Extreme EdP 125 ml

A Davidoff Horizon Extreme férfiparfüm kibővíti a Horizon sorozat klasszikus, férfias illatát, és intenzívebb illatélményét nyújt. Kalandot, extrém élményeket, szabad gondolkodást fejez ki, az eredeti illat erejét egy kis fás, borostyános jelleggel ötvözi. Hagyd magad elragadni a rozmaring esszenciájával ellátott csípős gyömbér kezdeti játékosságával. A szerecsendió és a szantálfa fás illata pikáns, férfias akkordot hoz létre a szívillatban. Az alapillat a borostyán és a cédrusfa, amelyek hosszú illatnyomot hagynak és az illat teljes kompozícióját jellemzik. A Horizon Extreme parfüm férfias erejőt és vitalitást biztosít az egész napra! Most 125 ml-es kiszerelésben kínáljuk.

A Davidoff Horizon Extreme illat összetétele

  • Fej: rozmaring, gyömbér
  • Szív: szerecsendió, szantálfa
  • Alap: cédrus, borostyán

A Davidoff Horizon Extreme parfüm palackja

Mint ahogy a Horizon Extreme parfüm illata különleges, ugyanúgy különleges az üvegből készült palackja is, amelyben az illatot tárolják. Az egyenes vonalak a Davidoff Horizon termékcsaládon alapulnak, de a palack színe más. A sötétebb, földszínű árnyalat a palack alsó részén a legsötétebb, a festék teltsége a középső részen fokozatosan csökken, a felső részt pedig a borostyán világos színe uralja. Az egyszerű használat érdekében a palackot szórófejjel szerelték fel. Inspirálódj a Davidoff Horizon Extreme parfüm egyedülálló illatával, stílusos csomagolásban!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Cédrus
Származási hely Svájc

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPPF761
Termékszám:  3614222482673
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05