Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Davidoff Café Crema Intense 90g

4,5 10 értékelés
3 390 Ft

Davidoff Café Crema Intense 90g

A hűvös napokat egy csésze jó kávéval kell kezdeni. Szereted a finom kávét gazdag kávéhabbal? Akkor próbáld ki Davidoff Crema Intense instant kávéját. A válogatott szemes kávé kiváló ízzel és finom aromával büszkélkedhet. A Davidoff Crema Intense ötvözi az eszpresszó teljes ízét az elegáns savassággal és finom illattal, amit gazdag, bársonyos hab egészít ki. A kávé 100%-s arabica és 90 g-os kiszerelésben érkezik. 

Davidoff Crema kávé fő jellemzői 90 g

  • prémium minőségű Davidoff Crema instant kávé
  • 100% arabica
  • minőségi szemes kávé
  • gazdag hab
  • finom és elegáns íz
  • 90 g-os kávécsomag

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Instant

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica

Tömeg

Csomag tömege 90 g
Kód:  DAVCR990
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  493991
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15