Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Davidoff Café Créme, szemes, 500g

4,7 37 értékelés
4 690 Ft

Davidoff Café Créme, szemes, 500g

Az igazi, finom fekete kávé szerelmeseinek kiváló választás a Davidoff Café Créme. A szemes keverék a legjobb minőségű, válogatott Arabica kávészemeknek köszönhetően a kávé legfinomabb ízét és kifinomult aromáját őrzi magában.

Az intenzív pörkölésű kávé azonnal rabul ejt mindenkit, aki csak megérzi az illatát. Telt ízét egyedülálló, bársonyos finomsága egészíti ki. Ideális választás automata kávéfőzőkhöz.

A Davidoff kávéban még a legigényesebb ízlésű kávérajongók sem találhatnak kivetnivalót. Kóstold meg és hagyd, hogy ízvilága elkápráztasson, és gazdag aromája betöltse az otthonodat!

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Dél-Amerika, Közép-Amerika

Tömeg

Csomag tömege 500 g
Kód:  DAVACC2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  491539

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15