Oldal frissítése

Danish Design IV22Q890

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Danish Design IV22Q890

Danish Design Női órák első látásra, az eredetileg megoldani egy pár a tárcsát. A hordozó, amely védi ásványi üveg, fehér és megtalálható rajta két mini számlapok számok és egyszerű indexek. Ez kiemeli az általános jellegzetes és nagyon elegáns design órák, amelyek alkalmasak szinte bármilyen alkalomra. Ezek alkalmasak mindennapi viselet a munka, vagy a barátokkal való találkozásra.

A meghajtó nézni régi klasszikus kvarc szerkezet, amely könnyen karbantartható. Ennek egy része az ellenálló ásványi üveg szíjjal és fekete bőr, hogy kényelmesen átöleli minden nő csuklóját. A gyártó államok vízálló 30m, azaz órák ellenáll a víz fröcsköl, de nem alkalmas a fürdőzésre. One hibátlan megjelenés, javasoljuk alkalmi felületkezelés por és egyéb apró törmelékek. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7059
Termékszám:  IV22Q890

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20