Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Danfoss Kezdőgarnitúra

-38%
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
131 490 Ft
81 190 Ft
63 930 Ft áfa nélkül

 Élvezze a luxust és a távirányított fűtés varázsá!. A Danfoss márka Starter Kit-je (kezdő készlet)  szabályozza a hőmérsékletet otthonának bármely részében. A master vezérlő egy helyről irányít minden radiátort. Onnan beállíthatja, hogy milyen hőmérsékletet szeretne a helyiségekben. A vezeték nélküli kapcsolat 49 további egységet képes irányítani. Az otthoni hálózathoz történő csatlakozáshoz  használja az otthoni Wi-Fi hálózatot. Távoli hozzáférést a Danfoss Link Applikációkkal érhet el.   

Legfontosabb jellemzők

  • Fűtésszabályozó doboz
  • Távirányító
  • 1 központi vezérlő egység
  • Lehetővé teszi, hogy akár 49 további egységet irányítson
  • 3 termosztát
  • Nagy, színes érintőképernyő

 

Automata alkalmazkodás

A központi vezérlő egység rendelkezik egy nagy színes érintőképernyővel az intuitív vezérléshez és integrált súgó funkcióval, ami mindent megkönnyít az applikáció kezelésével kapcsolatban. Személyre szabhatja az alkalmazást  háztartásában. Próbálja ki az összes módot, amit kínálnak. Intelligens funkciók a  "Vakáció", vagy a "Pause" (szünet). A fűtési rendszer könnyen alkalmazkodik azokhoz a hirtelen helyzetekhez, amikor az élet eltér a sztereotípiáktól.

 

 
4,8
8 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Kapcsolódás

Kompatibilitás WiFi
Tápellátás Hálózati

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés
Kód:  DNFS15c
Garancia: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +60 hónap
Termékszám:  014G0501