Oldal frissítése

DAHUA IMOU New Bullet IPC-G26E

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DAHUA IMOU New Bullet IPC-G26E

Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E kültéri IP kamera IP67 védelemmel

Szeretnéd növelni az ingatlanod biztonságát egy kamerarendszerrel? Akkor bátran ajánljuk számodra a Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E IP kamerát, amely amellett, hogy még alacsony fényviszonyok között is kiváló minőségű felvételt készít, fokozott ellenállást nyújt az időjárás viszontagságaival szemben is. Egy SD kártya, hálózati vevőegység vagy egy fizetős felhő szolgáltatás segítségével rögzítheted a kamerával a fontos történéseket.

1 920 × 1 080 képpont

Kamera felbontása

114,7°

Látószög

128 GB

Max. SD-kártya kapacitás

A DAHUA IMOU New Bullet IPC-G26E IP kamera akár Full HD felbontásra is képes

A Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E kamera Full HD felbontású felvételeket készít, ezt beépített mikrofon és hangszóró illetve erőteljes LED világítás teszi teljessé. A Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E készülék 110 dB-es szirénájával elijeszti az esetleges betolakodókat is.

Egyértelmű mobilalkalmazás

A Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E kamerához tartozik egy jól átlátható mobilalkalmazás is, ahol lehetőséged van az azonnali értesítések fogadására, ha a kamera mozgást érzékel a megfigyelt területeken.

WiFi vagy LAN kapcsolat

Természetesen szükséges a Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E kamera csatlakoztatása az otthoni hálózathoz. Erre a célra használhatod a beépített WiFi-t 802.11b/g/n átviteli szabvánnyal. Sőt, az adatátvitelt megoldhatod kábelesen is a 100 Mb/s-os Ethernet kábellel is. Sajnos a kamera nem rendelkezik a PoE tápellátás lehetőségével, így ajánlatos azt egy hálózati csatlakozó közelében elhelyezni, vagy használhatsz hozzá hosszabbító kábelt is.

Kétirányú kommunikáció

Úgy láttad a kamerafelvételen, hogy a kutyusod éppen nagyon nyugtalan otthon? Semmi sem könnyebb, mint megoldani ezt a helyzetet, nyugodtan beszélhetsz hozzá a DAHUA IMOU New Bullet IPC-G26E kamerán keresztül.

Fokozott ellenállás az időjárással szemben

Gond nélkül elhelyezheted a Dahua IMOU New Bullet IPC-G26E kamerát például az épület homlokzatán, biztosan nem esik semmi baja. Az IP67 védelmi szabványnak megfelelő fokozott ellenállással büszkélkedhet. Az IP kamera tehát ellenáll az olyan szélsőséges időjárási viszonyoknak is, mint például az eső, hő, extrém hideg vagy meleg.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Bullet
Egyéb funkciók PIR szenzor
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés E-mail, Mobil

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  DAHIMa10
Termékszám:  IPC-G26E-Imou

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05