Oldal frissítése

DAHUA IMOU Cell PRO (alap + 1 kamera)

74 590 Ft

DAHUA IMOU Cell PRO (alap + 1 kamera)

Dahua IMOU Cell Pro hordozható IP kamera 

Szeretnéd nagyobb biztonságban tudni az ingatlanodat egy kamerarendszerrel? Akkor bátran ajánljuk a Dahua IMOU Cell Pro IP kamerát, amelyet könnyedén magaddal vihetsz. Ennek hála nemcsak beltéren, hanem például szabadtéren, a házad előtt is hasznát veheted. Ezután USB meghajtó segítségével vagy egy fizetős felhő szolgáltatással rögzítheted a fontos eseményeket. A készletben található egy darab Dahua IMOU Cell Pro kamera és az alap.

1 920 × 1 080 képpont

Kamera felbontása

110°

Látószög

Legfeljebb 2 TB

A csatlakoztatott USB-meghajtó max. kapacitása

Dahua IMOU Cell Pro

Dahua IMOU Cell Pro IP kamera akár Full HD felbontással

A Dahua IMOU Cell Pro kamera Full HD felbontással büszkélkedhet, prémium minőségű felbontással dolgozik. A kamera egyik nagy előnye, hogy újratölthető akkumulátorral működik, így bármikor igénybe veheted, amikor csak szükséged van rá.

Dahua IMOU Cell Pro

Átlátható mobilalkalmazás

A Dahua IMOU Cell Pro kamera mellé jár egy jól átlátható mobilalkalmazás is az azonnali értesítések fogadásának lehetőségével, hogyha a kamera mozgást érzékel a megfigyelt területen.

WiFi kapcsolat

Természetesen a Dahua IMOU Cell Pro kamerát szükséges csatlakoztatni az otthoni hálózathoz. Ehhez rendelkezésedre áll a beépített WiFi a 802.11b/g/n-es adatátviteli szabvánnyal. Egy másik opció a külső meghajtó csatlakoztatása, így a felvételt ezen a tárhelyen rögzíti a készülék.

Dahua IMOU Cell Pro

Fokozott ellenállás az időjárással szemben

A Dahua IMOU Cell Pro kamerát elhelyezheted például a ház homlokzatán is, egyáltalán nem esik baja. Az IP65 szabvány szerinti fokozott ellenállással érkezik. Az IP kamera ellenáll az olyan durvább időjárási viszonyoknak, mint az eső, a hó vagy az extrém hideg vagy forróság.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Cube
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  DAHIMa16
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Kit-WA1001-300/1-B26E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20