Oldal frissítése

DAGA ET-250 Electrodes

DAGA ET-250 Electrodes

Az ET-250 elektromos stimulátorhoz tartozó csereelektródák nagyon fontosak az eszköz működéséhez. Az elektromos stimulátor két részből áll, a fő vezérlőegységből és az öntapadó elektródákból. Az izmok pontosan azon a részen dolgoznak, ahová az elektródákat tapasztjuk. A vezérlőegységen könnyedén beállítható a impulzusok ereje, amelyek az elektródák által a bőrön keresztül az izmokba jutnak. Az elektródáknak köszönhetően 3 masszázstípus végezhető (hagyományos masszázs, ütögető és shiatsu).

Az ET-250 eszköz csereelektródáinak legfontosabb tulajdonságai 

  • Egyszerű használat 
  • Intenzitás és frekvencia szabályozhatósága
  • Az elektródáknak köszönhetően 3 masszázstípus végezhető (hagyományos masszsázs, ütögető és shiatsu)
  • A csomagolás 4 elektródát tartalmaz
  • Minőségi kialakítás

Légy felkészült a ET-250 eszköz csereelektródáival

Az ET-250 modell négycsatornás, ezért egyszerre akár négy elektróda használható. Az elektródák alulról puhák és szilárdak, ezért pontosan ott maradnak, ahová tapasztottuk őket. Alkalmazásuk során azonban elhasználódnak, ezért idővel újak megvásárlása szükséges. Szerezd be ezeket az elektródákat, hogy mindig kéznél lehessenek, és bármikor lecserélhesd az elhasználtakat. Ez a praktikus elektródaszett segít, hogy az elektromos stimulátort korlátozás nélkül használhasd, ha a meglévő elektródák elhasználódtak.

Kód:  DAGET255
Termékszám:  ET-250 Electrodes

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20