Oldal frissítése

DAEWOO KOC 9Q5T

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DAEWOO KOC 9Q5T

Mikrohullámú egy nagy belső rekesz térfogata 28 liter és egy lemezjátszó átmérőjű 32,2 cm, és alkalmas a legtöbb rendelkezésre álló lemezek és tartályok fűtés. Köszönhetően egy gomb megnyomásával tudja kezelni teljesítményszint választható 10 vagy 5 előre beállított program az automatikus főzés. S Daewoo KOC 9Q5T si nejen pokrmy ohřejete, ale i snadno a rychle uvaříte své oblíbená jídla!
Természetesen ott van a jelenléte a grill a hatalom 1250 W elkészítéséhez ropogós ételeket. A kijelzőn vannak elrendezve mellett információt ételkészítésre is megjelenik az aktuális idő. Befejezése a kiválasztott program alapján lehet azonosítani hangjelzés. A készülék olyan egy elegáns rozsdamentes acél kialakítás és tökéletesen illeszkedik minden modern konyha.
Ez is egy jelölés nulla, ez azt jelenti, hogy az off-state rajzát nincs elektromos áram, és a zéró energiafogyasztást. Egy nagyon hasznos funkció a gőz tisztító a belső tér, amely takarít meg sok erőfeszítést és időt. A gyermekek biztonsága.
A legfontosabb előnyök:

  • Automatikus sütés
  • modern megjelenés
  • gőztisztító
  • nulla
  • Lehetőség, hogy megvásárolja a keret (KIT-9Q40) telepítéshez

Műszaki adatok:
Belső térfogat:
28 l
Száma teljesítményszint:
10
Jellemzők:
digitális vezérlés
5 automata főzési program
automatikus leolvasztás
óra
akusztikus riasztás
Gyermek biztonsági zár
Ajtónyitó gomb
teljesítmény:
900 W
Grill teljesítmény:
1250 W
Maximális teljesítményfelvétel:
2700 W
Átmérő lemezjátszó:
32,2 cm
Zajszint:
48 dB
áramellátás:
230 V / 50 Hz
Külső méretek:
513 x 311 x 383 mm
Belső méretek:
354 x 231 x 341 mm
súly:
16,5 kg
Szín:
rozsdamentes

Kód:  DAE2101n8
Termékszám:  KOC9Q5T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05