Oldal frissítése

D-Link M15-3 (3 egység)

4,0 1 értékelés
82 990 Ft

D-Link M15-3 (3 egység)


Mesh rendszer mesterséges intelligenciával és WiFi 6

Állandó problémáid vannak az otthoni WiFi hálózatod stabilitásával és minőségével, és jobb megoldást keresel? Bemutatjuk a D-Link M15-3-t, egy átfogó, mesterséges intelligenciával (AI) ellátott WiFi Mesh rendszert, amely lehetővé teszi a következő generációs WiFi 6 szabványú csatlakozási lehetőségek kihasználását. Az AI folyamatosan optimalizálja és javítja a jellefedettséget minden helyiségben, hogy a hálózaton lévő minden eszköz gyors, stabil és hatékony internetkapcsolattal rendelkezzen. Az AI a holt zónákat is kiküszöböli - a D-Link M15-3 WiFi rendszerrel a jelkimaradások a múlté lesznek.


Szereld fel otthonodat egy okos WiFi Mesh hálózattal

A D-Link M15-3 egységek intelligens módon biztosítják a lehető leggyorsabb kapcsolódási sebességet, így függetlenül attól, hogy mit csinálsz a hálózaton, mindig számíthatsz a stabil és gyors kapcsolatra, maximális sebességgel. A beépített AI WiFi optimalizáló automatikusan a legjobb WiFi csatornához csatlakoztatja a készüléket, míg az AI optimalizáló a pillanatnyilag leginkább szükséges tevékenységeket helyezi előtérbe. Természetesen a legújabb WPA3 biztonság CNSA-kompatibilis és 192 bites titkosítást használ.
A D-Link M15-3 a WiFi 6 új generációját kínálja

A következő generációs WiFi szabvány, a 802.11ax vagy WiFi 6 a jelenlegi WiFi 802.11ac szabvány továbbfejlesztése, gyorsabb internetezést, játékot és szörfözést tesz lehetővé az otthon bármely helyiségében. Mit hoz magával a WiFi 6?

 • 4x nagyobb kapacitás – az OFDMA növeli a hálózathoz egy időben csatlakoztatható eszközök számát
 • 4x nagyobb hatékonyság – a beépített nagy teljesítményű erősítők növelik a hatótávolságot és a sugárformázást. A MU-MIMO technológia nagyobb sávszélességet biztosít minden eszköz számára
 • 38%-kal gyorsabb sebesség – rendkívül alacsony késleltetés, kétszeres sávszélesség, 1024-QAM és 4 egyidejű adatfolyam a kivételes sebesség érdekében

A D-Link M15-3 WiFi rendszer példátlan sebességet és hatékonyságot kínál

A WiFi 6 tökéletes az okos otthonok számára, ahol stabil és megbízható kapcsolatra van szükség egyszerre több eszköz számára. Kényelmesen streamelhetsz, játszhatsz vagy dolgozhatsz, anélkül, hogy pufferelnie kellene az adatokat. Az 1024 QAM technológia akár 25%-kal növeli a készülék átviteli teljesítményét, az OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access) és a BSS Coloring technológia pedig növeli a hálózati kapacitást, a hatótávolságot és a sebességet.


A D-Link M15-3 egy Gigabit porttal rendelkezik a gyors vezetékes kapcsolatokhoz

A csomag két D-Link M15 egységet tartalmaz, és mindegyik egység egy Gigabit LAN-porttal és egy Gigabit WAN-porttal rendelkezik a vezetékes kapcsolatokhoz. Két egység elegendő körülbelül 500 négyzetméter lefedésére, és összesen akár négy egységet is csatlakoztathatsz ehhez a rendszerhez, hogy könnyedén kiterjeszthesd a WiFi jel hatótávolságát. Egy egyszintes lakást vagy egy négyszintes, pincével és kerti terasszal rendelkező házat is könnyedén lefedhetsz nagy sebességű jellel.

Intuitív mobilalkalmazás és hangvezérlés

A D-Link M15-3 WiFi rendszer kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel, így más okosotthon-eszközökkel is integrálható. Az ingyenes angol nyelvű EAGLE PRO AI mobilalkalmazással könnyedén kezelheted hálózatodat, és mindent kézben tarthatsz. Tökéletes áttekintésed lesz arról, hogy ki van éppen rácsatlakozva, a profilok segítségével könnyen kezelheted az internet-hozzáférést (szülői felügyelet), vagy létrehozhatsz egy külön hálózatot csak a vendégek számára.

A D-Link M15-3 WiFi rendszer főbb jellemzői

 • A csomag három egységet tartalmaz 500 m2-ig terjedő terület lefedésére
 • Kétsávos 802.11ax WiFi, akár 1500 Mbps kombinált sebességgel
 • 3 üzemmód: router, extender, híd
 • Az AI asszisztens rendszeres ajánlásokat és jelentéseket küld a hálózat forgalmáról
 • AI Mesh, WiFi és hálózati forgalom optimalizálása
 • MU-MIMO és OFDMA technológia
 • A D-Link M15-3 támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlést
 • A legújabb WPA3 biztonság, amely CNSA kompatibilis és 192 bites titkosítást használ
 • Egyszerű beállítás és vezérlés az EAGLE PRO AI mobilalkalmazás vagy webes felület segítségével
 • A Target Wake Time (TWT) funkció automatikusan segít csökkenteni az összes csatlakoztatott eszköz akkumulátor-fogyasztását


Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router, Wi-Fi Mesh

Típus

Típus Dual-band

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 500 Mb/s
Sebesség 2,4 GHz-en 1 201 Mb/s

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi típus WiFi 6
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Biztonság

Titkosítás WPA2, WPA2-PSK, WPA3

Csatlakozók

LAN 1 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, Szülői felügyelet, Hangvezérlés - Amazon Alexa/Google Asszisztens
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
Vedelem Guest Zone
DHCP funkció Szerver, DHCP Client List
SSID maximális száma 1 ×

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma 1

Méretek és tömeg

Mélység 9,2 cm
Súly 200 g
Szélesség 9,2 cm
Magasság 9,3 cm

Szín

Szín Fehér

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel, Adapter

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria
Kód:  Dlink22_04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M15-3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05