Oldal frissítése

D-Link GO-SW-5E

4,8 137 értékelés
3 290 Ft

D-Link GO-SW-5E

Hálózati kliensek zökkenőmentesen csatlakoztatása

Kedvező árú switch elsősorban otthoni használatra, amely optimális teljesítményt és funkciókat kínál. Elsődleges szerepe a Fast Ethernet alapú hálózat kiterjesztése. Összesen öt darab RJ-45 LAN portot kínál Auto MDI/MDI-X funkcióval. Automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközök átviteli sebességét, valamint a Full- és Half- Duplex módot. A portok működését LED-ek jelzik.

Az aktivitást zöld LED jelzi

Az aktivitást zöld LED jelzi


Öt port

Öt port

D-Link = megbízhatóság

A GO-SW-5E egy plug-and-play eszköz, ami azt jelenti, hogy nincs szükség beállításokra. A telepítés ezért egyszerű és kényelmes. Azonnal és egyszerűen lehet számítógépeket csatlakoztatni, fájlokat, zenéket és videókat megosztani az otthoni vagy irodai hálózaton keresztül, vagy akár többjátékos játékteret létrehozni.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit

Portok

RJ-45 5 db

Méret

Szélesség 87 mm
Magasság 21 mm
Mélység 47 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NN310a3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GO-SW-5E/E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10