Oldal frissítése

D-Link DXS-1100-16SC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DXS-1100-16SC

A DXS-1100 switch olyan költséghatékony SMB megoldásokat kínál, amelyek 10 gigabites Ethernet technológiát igényelnek. Teljesítményének és funkcionalitásának hála tökéletes választás hálózati aggregációhoz, szerverfarmokhoz és dedikált alkalmazásokhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 gigabites switch (web alapú vezérléssel)
  • 14x 10 gigabites SFP port + 2x 10GBase-T / SFP+
  • IP-kamerákhoz és VoIP hívásokhoz (ASV, Auto Voice VLAN)
  • Fejlett biztonsági funkciók (Static MAC, Storm Control, IGMP)
  • Loop felismerés és kábeldiagnosztika
  • D-Link Network Assistant Utility segédprogram

Auto Surveillance VLAN és Auto Voice VLAN a folyamatos hang- és videoátvitelhez

Az Auto Surveillance VLAN (ASV) és a Voice VLAN technológiák biztosítják a tökéletes videoátvitelt IP-kamera használata, illetve VoIP (Voice over IP) hívás esetén. A stabilitás érdekében az Auto Surveillance VLAN automatikusan áthelyezi a video átvitelt az IP kameráról a kijelölt VLAN-ba. A magasabb prioritás biztosítja az adatátvitel egyenletességét és a különféle behatolások elleni védelmet. Az Auto Voice VLAN technológia pedig úgy javítja a VoIP funkcióit, hogy a kommunikációt automatikusan továbbítja az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-hoz. Nem beszélve arról, hogy a fontos szolgáltatásokhoz külön sávszélességet is fenntarthatunk.

D-Link Network Assistant a még könnyebb telepítésért

A DXS-1100 támogatja az intuitív Network Assistant Utility alkalmazást és annak web alapú kezelőfelületét. Ez a segédprogram minden D-Link Smart switch eszközt ugyanazon L2 szegmensben jelenít meg és azonnali hozzáférést is biztosít ezekhez. Még a számítógépünk IP-címét sem kell megváltoztatnunk hozzá. Így a beállítása gyors és egyszerű. Mindez ráadásul lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű konfigurálását, beleértve a jelszavak módosítását és a firmware-frissítéseket is. Nem beszélve a felhasználóbarát, grafikus webes felületről, amelynek segítségével a rendszergazdák távolról is vezérelhetik a készüléket.

Advanced Static MAC, Storm Control és IGMP Snooping biztonsági funkciók

A Static MAC szolgáltatás segítségével a rendszergazdák listákat készíthetnek az engedélyezett MAC címekről és korlátozhatják az eszközökhöz való hozzáférést. A Storm Control funkció az ismeretlen adatátvitelt képes nyomon követni, illetve blokkolni azokat a csomagokat, amelyek túlcsordulást okozhatnak. Az IGMP Snooping pedig az L3 routerekre nehezedő terhelést képes csökkenteni.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 441 mm
Magasság 44 mm
Mélység 250 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 320 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 10 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 238,1 db

Tömeg

Tömeg 2 910 g

Portok

SFP 14 db
Kód:  NN749j
Termékszám:  DXS-1100-16SC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20