Oldal frissítése

D-Link DWM-157

3,9 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez

D-Link DWM-157

Ez a 3G HSPA USB Adapter lehetővé teszi a gyors szélessávú mobilinternetet a laptopodon vagy a számítógépeden otthon, az irodában vagy akár útközben. Ez a pendrive méretű eszköz lehetővé teszi, hogy csatlakozhass bármely 3G szélessávú mobilhálózathoz. Támogatja a legfrissebb, nagysebességű Evolved High Speed Packet Access (HSPA +) technológiát, a 3G-t, hogy a maximális letöltési sebességet 21,6 Mbps-re növelje, és 5,76 Mbps adatot továbbítson, és csökkentse a latenciát, így biztosítva a legjobb mobilinternetet. A technológia természetesen visszafelé kompatibilisek a 3.5G, a 3G és a 2.5G technológiával.
 
Az egyszerű telepítést szolgálja, hogy az illesztőprogramok közvetlenül az eszközön tárolódnak, így nincs szükség telepítő CD-re. A DWM-157 kompatibilis a Microsoft Windows (7 / Vista / XP SP2) és az Apple Mac OS (10.6 vagy késobbi) operációs rendszerekkel. A mellékelt szoftverrel elérheted a SIM-kártyán tárolt telefonszámokat vagy SMS-üzeneteket is.
 
Az egyszerű hordozhatóság biztosítja a szabadságot, amire szükséged van. Ez az USB adapter nem csak az internethez való csatlakozás lehetőségét biztosítja, hanem rendelkezik egy microSD kártyaolvasóval is. Bárhol és bármikor rendelkezésedre áll az adatforgalmi hálózat, nem számít, hogy utazol-e vagy éppen nyaralsz, akár a zsebedben is magaddal viheted.
 
Paraméterek és specifikációk:
Átviteli szabványok:
HSUPA / HSDPA / UMTS és GSM / GPRS / EDGE hálózatok
a maximális letöltési sebesség 21,6 Mbps és a maximális küldési sebesség 5,76 Mbps
Tartalma:
SIM kártyafoglalat
kártyaolvasó 32 GB-os microSD kártyákhoz
Egyéb funkciók:
kapcsolatok létrehozása és szerkesztése
kapcsolattartó csoportok létrehozása és szerkesztése
szöveges üzeneteket küldhetsz és tárolhatsz
exportálhatod a kapcsolatokat a számítógépre
szöveges üzenetkezelő
Felület:
USB 2.0
Méretek:
89,2 x 25,9 x 10,7 mm
Kompatibilis operációs rendszerek:
Microsoft Windows XP SP2 / Vista / 7
Apple Mac OS 10.6 vagy újabb

Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 21 Mb/s
Kód:  NN145d3
Termékszám:  DWM-157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05