Oldal frissítése

D-Link DIR-885L

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DIR-885L



A DIR-885L router ideális választás az olyan nagy teljesítményű folyamatokhoz, mint például a 4K felbontású videók streamelése, a számítógépes játékok vagy több eszköz együttes csatlakoztatása az internethez. A kétsávos vezeték nélküli AC hálózat alkalmazásának köszönhetően a kapcsolat sebessége elérheti a 3.17 Gbps-ot. A 4x4 adatfolyam, az MU-MIMO és az Advanced AC SmartBeam technológia maximalizálja a lefedettséget és az átvitel megbízhatóságát. A router meglepi Önt a lenyűgöző designjával is, amely a beltér érdekes tartozékává teszi.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

A D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra router legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli hálózat akár 3,17 Gbps sebességgel
  • MU-MIMO egyszerre több eszköz csatlakoztatásához (akár 4 adatfolyam)
  • Az Advanced AC SmartBeam funkció növeli a jelerősséget
  • SmartConnect - automatikusan kiválasztja a legjobb kapcsolatot
  • USB 3.0 az adathordozók és a nyomtatók csatlakoztatásához
  • Gigabit WAN és LAN a nagy sebességű kapcsolathoz
  • Adatmegosztás és távoli vezérlés interneten keresztül
  • Alkalmas az online játékokhoz és a 4K videók streameléséhez


MU-MIMO Advanced AC SmartBeam-mel

Az MU-MIMO technológia gondoskodik a hatékony adatelosztásról a WiFi-n keresztül egyszerre több eszköz számára, hogy a sebesség az aktív kapcsolatok számával ne csökkenjen le. A külső antennák ráadásul még a lakás vagy az iroda legtávolabbi sarkaiba is képesek eljuttatni a jelet. Ugyanakkor erős kapcsolatot biztosít, bárhol is legyen. Az Advanced AC SmartBeam technológia pedig magát az átvitelt optimalizálja minden felhasználó számára, amely révén jelentősen megnövekszik a hálózati lefedettség és a sebesség is. Így kellemetlen jelzavarok nélkül böngészhet, hívhat, játszhat vagy streamelhet.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Fájlok megosztása egy mozdulattal

Csatlakoztassa az USB adathordozóját és nyissa meg fájljait a telefonján, a tabletjén vagy a számítógépén. A Mydlink SharePort segítségével megoszthatja a dokumentumokat, a filmeket, a képeket és a zenéket a mobil készülékekről. Nyugodtan streameljen akár több eszközre is egyszerre vagy mentsen el mindent az offline lejátszáshoz. Az intuitív felület megkönnyíti a hozzáférést azokhoz a különféle fájlokhoz, amelyek a saját adathordozóján vannak eltárolva.


Szülői beállítások és távoli adminisztráció a mydlink segítségével

A mydlink Cloud alkalmazással (ingyenesen letölthető a Google Playen vagy az iTunes-on keresztül) bárhonnan hozzáférhet a hálózathoz. Tudja meg, hogy ki csatlakozik az Ön útválasztójához, változtassa meg a beállításokat vagy tiltsa le valaki számára, hogy használja a hálózati kapcsolatot. Mindezt egy olyan számítógépről, tabletről vagy okostelefonról, amelyik csatlakozik az internethez. A szülők megnézhetik, hogy mely oldalakat látogatják meg a gyermekeik, mégpedig azért, hogy tájékozottak legyenek arról, hogy mi is történik otthon akkor, ha például dolgoznak.

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Egyszerű alapbeállítás

A router azonnal üzembe helyezhető a webes böngésző intuitív varázslójával vagy a QRS (Quick Router Setup) alkalmazás segítségével okostelefonról vagy tabletről is. Egyszerűn dugja be a konnektorba a routert, csatlakozzon vezeték nélkül az eszközhöz és kövesse az utasításokat. Sőt, ha más mydlink termékekkel is rendelkezik, akkor használhatja a Zero Configuration funkciót. Egszerűen csatlakoztassa az adott eszközt a routerhez és az majd automatikusan összekapcsolódik az Ön fiókjával anélkül, hogy kézzel kellene beállítania. A további eszközök biztonságos csatlakoztatásához elég megnyomni a WPS gombot.


A D-Link DIR-885L AC3150 router fejlett funkciói

  • DD-WRT Open Source

  • DLNA Enabled (Compatible)

  • Parental Controls

  • Security - L2TP Over IPSec VPN Server Support

  • Guest Wi-Fi Network

  • Secure Wi-Fi Encryption

 

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Router, Extender

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 3 167 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WPA, WPA2

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Antenna tulajdonságai

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, VPN
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)

Méretek és tömeg

Mélység 24,71 cm
Szélesség 38,68 cm
Magasság 11,94 cm

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel
Kód:  NN350r
Termékszám:  DIR-885L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15