Oldal frissítése

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

A D-Link Powerline kezdőkészlet segítségével élvezheted a nagy sebességű hálózatot az egész házban. A készülék támogatja a legújabb vezeték nélküli technológiákat, és gigabájt portokat kínál. A készülékeket 230 V-os elektromos csatlakozóaljzatokba helyezzük. A Wi-Fi adatátvitel sebessége elérheti a 867 MB/s-t .

Főbb jellemzők

  • Plug & Play
  • 1000 Mbit/s átviteli sebesség
  • Az eszköz készen áll az IPv6-ra
  • 128 bites AES titkosítás
  • A csomag 2 modult tartalmaz
  • Takarékos mentési mód
  • WiFi Extender 1200 Mbps sebességgel

Az egyszerűség hatalom

Nem kell semmilyen eszközzel telepíteni az eszközt az otthonodban, csak el kell elhelyezni az elektromos hálózatba, és csatlakoztatni az útválasztóhoz. A dobozból történő kicsomagolás teljes folyamata nem több, mint 10 percet vesz igénybe.

Sebesség és teljesítmény

A technológiának köszönhetően akár 4 000 képpontos felbontású filmeket is lejátszhatsz, és rövid idő alatt letölthetsz nagy fájlokat. A Gigabyte Ethernet alkalmas filmek internetes megtekintésére és valós idejű online játékok játszására. Az egész rendszer AES titkosítással biztosítja a kapcsolatot, így nem kell aggódnod semmi felől, és teljes mértékben kihasználhatod a sebességet és a stabilitást az egész lakásban.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

LAN (fix) 1 ×
Darabszám a csomagban 1 db
Adatátviteli sebesség 8 000 Mb/s
Kód:  NN524l8
Termékszám:  DHP-W611AV/E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10