Oldal frissítése

D-Link DGS-1510-20

126 190 Ft

D-Link DGS-1510-20

A D-Link DGS-1510 switch kis- és közepvállalkozások megfelelő KVM kapcsolója, ahol L3 static routing-re, virtual és főleg fizikai stackelhetőségre van igény. A készülék fizikailag stackelhető, 10Gb SFP+ csatlakozóval rendelkezik, csatlakozik a hálózat fő részéhez és létrehoz egy egyként kezelhető egységet. Akár 6 elemet is csatlakoztathatsz és létrehozhatsz egy 288Gb egységet egyetlen készülékkel, amelyet könnyen konfigurálhatsz és kezelhetsz, valamint egyszerűen oldhatsz meg problémákat.

Főbb jellemzői

  • Gigabyte hálózati switch vállalati jellemzőkkel és menedzsmenttel
  • Optimalizált az élő videó és hang átvitelére
  • 2 × 10Gb SFP+ port (fizikai stackelés/felfelé irányuló kapcsolat)
  • Fejlett réteg 2. lehetőségek a hálózati megbízhatósághoz
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green 3.0)
  • Fejlett biztonság és túlterhelés elleni védelem

Fejlett Virtual Stacking és Static Routing funkció

A DGS-1510 sorozat olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint a Virtual Stacking és a Static Routing. A Virtual Stacking csökkenti az IP-címek számát, amely az akár 32 hálózati eszköz konfigurálásához szükséges, így azok egy egységként jelennek meg egy IP-címmel. Ez nagy mértékben leegyszerűsíti a hálózatkezelést. A Static Routingnál az IP útvonalakat manuálisan egy útválasztási táblába lehet beírni, amely lehetővé teszi különböző VLAN szegmensek valamint a különböző felhasználói csoportok közötti kommunikációt. A kapcsoló képes közvetlenül irányítani az útvonalválasztást a VLAN-ok között, hogy a hálózat gyorsabban és hatékonyabban működjön. Mivel a kapcsoló teljes mértékben képes kezelni a belső útvonalválasztást, a hálózati útvonalválasztó csak külső útvonalválasztáshoz rendelhető hozzá.

Kiváló működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LLDP használatával

A kapcsoló teljes körű L2-funkciókat tartalmaz, köztük az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és a Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Az IEEE 802.3x Flow Control közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverek számára. A hálózati karbantartási funkciók közé tartozik a Loopback Detection és a Cable Diagnostics. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, és automatikusan szétkapcsolja az érintett portot vagy VLAN szegmenset. A kábeles diagnosztikát a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors tesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

Smooth VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és Auto Surveillance VLAN segítségével

A D-Link DGS-1510 ideális VoIP telepítésre, mivel támogatja az AutoValue VLAN (ASV) és az Auto Voice VLAN-ot, amelyek a VoIP telepítés és monitorozás szempontjából a legalkalmasabbak. Az Auto Surveillance VLAN egy új technológia az adatok és videók átvitelének egyesítéséhez egyetlen kapcsolón keresztül. Ez csökkenti a hardver és az infrastruktúra költségeit. Az ASV valós idejű videót is biztosít, anélkül, hogy veszélyeztetné az átvitel gördülékenységét a hagyományos hálózati átvitel révén úgy, hogy az ASV elsőbbséget kap az egyéb csomagok előtt.

Biztonsági jellemzők ACL, RADIUS, DHCP Server Screaning...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine védi a kapcsolatot a túlcsordulástól a nem kívánt forgalom vagy vírus okozta támadások esetén. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáférés-jogosultsági listákat (ACL-eket) és a 802.1X port hitelesítését külső RADIUS kiszolgálókon keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelése érdekében a DHCP-kiszolgáló szűrés elérhetővé teszi a kalóz DHCP szerverek kiszűrését a felhasználói portokról az illetéktelen IP-címek kiosztásának megakadályozása érdekében.

D-Link Green 3.0 technológia

Az energiatakarékosság innovatív technológiái nem befolyásolják az üzemi teljesítményt és a funkcionalitást. A DGS-1510 sorozat tartalmaz egy összefoglalót a D-Link Green 3.0 funkciókról, mint pl. az energiatakarékos üzemmód, az intelligens hűtési szabályozás, a csökkentett hőkibocsátás és a kábelhossz-érzékelés. Képes ütemezni a LED-ek és a portok kikapcsolását használaton kívül, és hogy mikor kell hibernált üzemmódba kapcsolni őket. A kapcsoló felismeri a csatlakoztatott kábelek hosszát is, hogy automatikusan beállítsa az energiafogyasztást, így energiát takarít meg rövidebb kábelek esetén. Így a kapcsolat állapotának megfelelően energia takarékosság érhető el, amely drasztikusan csökkenti az energiafogyasztást, hiszen automatikusan kikapcsolja a használaton kívüli portokat.

 

Paraméterek

Típus és funkció

Funkciók L2, L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 76 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 56,54 db

Portok

RJ-45 16 db
SFP 4 db

Méret

Szélesség 280 mm
Magasság 44 mm
Mélység 180 mm

Tömeg

Tömeg 1 240 g
Kód:  NN749e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DGS-1510-20
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05